Robert Plant tuleb 21.mail Alexela Kontserdimaja lavale oma uue projektiga Saving Grace

Robert Plant tuleb 21.mail Alexela Kontserdimaja lavale oma uue projektiga Saving Grace

Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 04.09.2024 - 14:04

Järgmisel kevadel ootab pühendunud muusikasõpru ees eriline maiuspala, sest Led Zeppelini legendaarne hääl Robert Plant tuleb lavale oma uue projektiga Saving Grace. 21. mail 2025 liitub Plantiga Tallinnas Alexela kontserdimaja laval andekas seltskond muusikuid, et tuua kuulajateni särav õhtu, kus minnakse sügavale helide imelisse maailma.

18.00 avatakse kontserdimaja uksed ja kohvikud
19.00 algab kontsert. Vaheaeg 30 minutit
20.30 orienteeruv kontserdi lõpp
Hilinejaid saali ei lubata! Vabandame!

Robert Plant on rokenrolli sünonüüm ja köitnud publikut aastakümneid oma võimsa vokaali ja karismaga. Juba Led Zeppelini aegadest on ta tuntud kui muusikaliste piiride nihutaja, seda rida jätkas ta ka oma soolokarjääris. Arvukad edukad koostööd on vaid selle tunnistajaks. Tema viimane ettevõtmine, Saving Grace, näitab samuti muusiku suurt loovust ja kirge muusika vastu.

2019. aastal loodud Saving Grace on koostööprojekt, kuhu kuuluvad Suzi Dian (vokaal), Oli Jefferson (löökpillid), Tony Kelsey (mandoliin ja kitarr), Matt Worley (bändþ ja kitarr) ning Robert Plant (vokaal). Bändi esinemisi on kirjeldatud kui publikut lummavat teekonda sosistamisest karjumiseni, mis segab tundlikke arranþeeringuid dünaamiliste crescendodega. Nende setlist on hoolikalt kureeritud kogumik erinevatest kaveritest, mida muusikud on tõlgendanud läbi värske pilgu ja uuendusliku vaimu.

On harukordne võimalus olla tunnistajaks rokkmuusika ühele parimale häälele ja seda nii intiimses ja meeldejäävas keskkonnas. Robert Plant & Saving Grace loovad atmosfääri, mille helid jäävad teie mällu kõlama kauaks pärast viimast nooti.

Legendaarne Robert Plant koos oma projektiga Saving Grace toovad oma kütkestavad helid lavale Tallinnas, 21. mail 2025, Alexela Kontserdimajas. Eelmüük Live Nation kontsertklubiliikmetele algab 5. septembril kell 11, avalik müük algab 6. septembril kell 11 Piletilevi kodulehel ja müügipunktides.