Läti menubänd Carnival Youth esitleb Tallinnas 26. oktoobril uut singlit

Läti menubänd Carnival Youth esitleb Tallinnas 26. oktoobril uut singlit

Uudise lisaja:
Tõnu - tonu@allstarz.ee 26.09.2024 - 10:59

Carnival Youth naaseb 26. oktoobril Tallinna! Baltikumi edukaim noorema generatsiooni bänd astub kuu aja pärast lavale kogukonnalokaalis Uus Laine, et rõõmustada publikut läbilõikega oma karjäärist ning esitleda ka oma hilissuvist singlit "Empire of Temptations". Õhtu erikülaliseks on ansambel Ouu.

Läti menubändi Carnival Youth võib kõige paremini kirjeldada kui laiskade pühapäeva pärastlõunate ja uudishimulike seikluste segu galaktika kaugematel süntesaatoripidudel. Nende lüürilised indie-hitid peegeldavad maailmavaadet, mis on juurdunud toores realismis, kuid kiirgavad lõpuks lootust — elementi, mis on seotud empaatia ja optimismiga.

Aastal 2014 debüütalbumi “No Clouds Allowed” avaldanud Carnival Youth on pälvinud laialdast tunnustust oma kaasahaaravate kompositsioonide ja magnetiliste live-esinemiste poolest. Viie hästi vastu võetud albumiga bänd on kindlustanud oma positsiooni kui üks Läti tunnustatumaid muusikalisi eksporte. Nende vaieldamatu talent ja väsimatu pühendumus on viinud nad esinema nii kodumaa igasse nurka kui ka kaugemale, sealhulgas mainekatele festivalidele nagu SXSW, Sziget, Open’er, NME Club Night ja paljud teised. Bänd on pälvinud tunnustust Läti muusikaauhindadel ja samuti 2016. aasta Eurosonicul.

Carnival Youthi koosseisu kuuluvad Emīls Kaupers, Edgars Kaupers, Roberts Vanags ja Kristiāns Kosītis.

Carnival Youth astub Uue Laine lavale juba 26. oktoobril! Kontserdi erikülaliseks on ansambel Ouu.

Liitu sündmusega:
https://www.facebook.com/events/494387776530447/